Wie is Jan-Willem Mercx?

Ik ben professioneel bewindvoerder geworden, omdat ik me nuttig wil maken voor mensen die hulp kunnen gebruiken bij hun administratie en het oplossen van hun eventuele schulden. Ik heb ruim 5 jaar ervaring en meer dan 40 klanten.

Waar is Mercx Bewindvoering gevestigd?

In Almere. Ik werk van huis uit, ben bereikbaar via mail en telefoon en kan altijd op locatie afspreken.

Kan ik Mercx Bewindvoering altijd bereiken?

Een e-mail sturen kan altijd. Ik antwoord binnen 2 werkdagen. Daarnaast ben ik maandag t/m donderdag telefonisch bereikbaar van 09.00 uur tot 12.00 uur. Tijdens vakanties neemt een andere bewindvoerder de meest urgente zaken waar.

Hoe vaak zie ik mijn bewindvoerder?

In ieder geval 1x per jaar om de rekening en verantwoording over het afgelopen jaar te bespreken. In overleg kunnen we elkaar vaker zien.

Kan ik ooit nog onder bewindvoering uit?

Dat is het doel waar we naar toe werken. Bij een gerede kans dat het bewind uiteindelijk opgeheven kan worden volgt een traject voor het afbouwen van het bewind. Als dat succesvol verlopen is kan u een verzoek indienen bij de rechtbank tot het opheffen van het bewind.

Wat kost bewindvoering?

Hoe kan ik bewindvoering voor mijzelf of voor een ander aanvragen?

Hoe weet ik zeker dat ik bij Mercx Bewindvoering een goede bewindvoerder heb?

  1. Ik houd mijn kennis op peil door jaarlijkse scholing op financieel, juridisch en sociaal vlak.
  2. Ik voldoe aan de door de rechtbank gestelde eisen om professioneel bewindvoerder te zijn. De rechtbank controleert ieder jaar of ik nog aan die eisen voldoe.
  3. Ik ben lid van brancheorganisatie HORUS en voldoe ook aan hun strenge eisen.
  4. Sinds januari 2021 heb ik mij verenigd met een aantal andere bewindvoerderskantoren. Door deze samenwerking kunnen wij de kwaliteit van onze dienstverlening continueren en verhogen. Informatie over deze samenwerking vindt u op de website van Samenwerkende Bewindvoerders

Wat als ik ontevreden ben over Mercx Bewindvoering?

 

Als ik niet aan uw verwachtingen voldoe proberen we er eerst samen uit te komen. Lukt dat niet dan bestaat de mogelijkheid om een klacht in te dienen via het klachtenreglement van de samenwerkende bewindvoerders.

Interesse / meer weten?

Neem hier contact met mij op. Ik help u graag verder.